Diensten.

Mijn diensten

Wat mag ik voor u betekenen?

Ik ben een zelfstandige ondernemer met een passie voor het ontwerpen en ontwikkelen van websites, een huisstijl, advertentie, campagnes, video's en fotografie.

Een nieuwe professionele website op maat laten ontwerpen. 

Laat een professioneel logo en huisstijl en drukwerk ontwikkelen die bij u past.

Voor een bedrijfsvideo en foto’s bent u aan het juiste adres.

Webdesign

Uw eigen website laten ontwerpen

U heeft een eigen bedrijf of organisatie en u wilt een website laten maken die uitstraalt waar uw organisatie voor staat.

Bij ALGRA Webdesign kunt u een professionele website of webshop makkelijk en snel laten maken.

Huisstijl & drukwerk

Logo en huisstijl laten ontwikkelen?

Net begonnen met een onderneming of juist op zoek naar vernieuwing? Ik help u graag bij het ontwikkelen van een logo en een huisstijl. 

We kijken samen naar welke kleuren vormen passen bij de identiteit van uw organisatie. Daarbij is ALGRA Webdesign ook inzetbaar voor drukwek, zoals visitekaartjes en flyers. Bekijk hier de klantcase van Love for Blooms als voorbeeld.

Laat u inspireren door mijn ontwerp voor Social Cleania. Ik mocht voor Social Cleania de huisstijl en het logo ontwerpen. U kunt hier meer over lezen middels de onderstaande knop.

Laat beelden spreken

Fotografie

Iedereen houdt van mooie plaatjes en mensen zijn steeds visueler ingesteld. Bij een mooie website horen dan ook mooie afbeeldingen. ALGRA Webdesign kan uw bedrijf of organisatie mooi in beeld brengen. Als fotograaf  ben ik inzet baar voor:

Breng het in beeld

Videografie

Naast fotografie kan ALGRA Webdesign u ook videografie bieden. Breng uw organisatie of product nog beter in beeld door middel van een promotie- of productvideo.

Vogelperspectief

Drone foto- en videografie

ALGRA Webdesign kan voor uw bedrijf of organisatie mooie drone foto’s of video’s maken. Wilt u een brochure of een advertentie maken en uw bedrijf goed in beeld brengen? Dan bent u bij ALGRA Webdesign aan het goede adres.