Klantcase

GlazenwasserApp.

Voor GlazenwasserApp.nl heeft ALGRA Webdesign een nieuwe website en huisstijl ontwikkeld voor de lancering van het nieuwe software systeem.

Huisstijl | Logo | Website

De vraag

GlazenwasserApp heeft sinds november haar nieuwe systeem gelanceerd, namelijk GlazenwasserApp v4. Bij dit nieuwe systeem hoort ook een nieuwe huisstijl en een vernieuwde website. 

De website moest een professioneel uiterlijk krijgen die responsive is voor mobiel, tablet en op de computer.

Het hoofddoel van de website is voor bestaande gebruikers om in te loggen op de software en voor nieuw gebruikers om zich eenvoudig aan te kunnen melden voor een proefperiode of een abonnement.

De voorpagina moet in één oogopslag duidelijk maken wat de GlazenwasserApp is en wat het systeem doet. De stijl van de website moest overeen komen met de stijl van het systeem zelf. 

Klantreview

Reactie van de klant

GlazenwasserApp.nl
GlazenwasserApp.nl
Review
Lees verder
ALGRA Webdesign heeft voor GlazenwasserApp een hele mooi nieuwe website en huisstijl ontworpen die precies bij ons past! Hij is deskundig en professioneel te werk gegaan. Wij zijn erg tevreden met het resultaat!

Mijn diensten

Wat mag ik voor u betekenen?

Ik ben een zelfstandige ondernemer met een passie voor het ontwerpen en ontwikkelen van websites, een huisstijl, advertentie, campagnes, video's en fotografie.

Een nieuwe professionele website op maat laten ontwerpen. 

Laat een professioneel logo en huisstijl ontwikkelen die bij u past.

Voor een bedrijfsvideo en foto’s bent u aan het juiste adres.