OVER MIJ

Achter de (beeld)schermen

OVER MIJ

Wie ben ik

Ik ben Gerlof, een zelfstandig ondernemer die graag klanten, bedrijven en organisaties verrast met mooie designs voor een eerlijke prijs. Dit doe ik deeltijd naast mijn baan als marketeer en verkoper. Ik focus mij bij voorkeur op kleine tot middelgrote projecten.

Ik ben gestart met ALGRA Webdesign in januari 2022. De komende jaren zal ik mij inzetten voor bedrijven en organisaties om hun identiteit beter op de kaart te zetten. Dit doe ik doormiddel van Webdesign, SEO optimalisatie, fotografie, videografie, huisstijl, logo ontwerp en andere marketing gerelateerde werkzaamheden. Op die manier hoop ik een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan het succes van mijn klanten.

Mijn expertise is voortgekomen uit mijn bedrijfskundige opleiding, mijn hobby als fotograaf /videograaf /designer , diverse cursussen en vanuit mijn werk als marketing & sales. Ik wordt graag uitgedaagd door mijn klanten om zo ook nieuwe dingen te blijven leren.

Ik zou graag met u een keer een bakje koffie willen drinken om ook u persoonlijk te leren kennen en om te kijken hoe en wat ik voor u kan betekenen.

Webdesign Apeldoorn Barneveld

Wilt u meer over mij weten?

CONTACT

Neem gerust vrijblijvend contact op voor eventuele vragen of voor meer informatie. Ik hoor graag van u!