Klantcase

Shalom Consultancy.

Voor Shalom Consultancy heeft ALGRA Webdesign een nieuwe moderne website ontwikkeld, maar ook de website- en e-mailhosting ingericht

Website | SEO | Hosting

De vraag

Shalom Consultancy wil graag door ALGRA Webdesign een nieuwe website laten ontwikkelen. De oude website was dusdanig gedateerd dat hij niet meer goed functioneerde, daarnaast past de oude website niet meer bij het imago dat het bedrijf wil uitstralen.

Naast het ontwikkelen van een nieuwe website heeft ALGRA Webdesign ook voor Shalom Consultancy de webhosting en de e-mailhosting ingericht. Zo heeft de organisatie alles onder één dak.

Klantreview

Reactie van de klant

Shalom Consultancy
Shalom Consultancy
Review
Lees verder
Ik moest op korte termijn veranderen van provider en dreigde zonder email adres te komen zitten op zeer korte termijn. Gerlof kwam direct ten hulp. Hij is deskundig, werkt snel, is zeer creatief en denkt goed mee met zijn opdrachtgever. Ik kan Gerlof daarom van harte aanbevelen voor website ontwerp en beheer.

Mijn diensten

Wat mag ik voor u betekenen?

Ik ben een zelfstandige ondernemer met een passie voor het ontwerpen en ontwikkelen van websites, een huisstijl, advertentie, campagnes, video's en fotografie.

Een nieuwe professionele website op maat laten ontwerpen. 

Laat een professioneel logo en huisstijl ontwikkelen die bij u past.

Voor een bedrijfsvideo en foto’s bent u aan het juiste adres.