Klantcase

Hardenberg Koerier

Voor Hardenberg Koerier heeft ALGRA Webdesign een mooie nieuwe website mogen creëren. Aansluitend bij de nieuwe website is het logo en de huisstijl aangepast en opgefrist.

Hardenberg Koerier - Website by ALGRA Webdesign

Webdesign | SEO | Huisstijl

De vraag

Hardenberg Koerier (voorheen Van Renselaar Koerier)  was op zoek naar een partij die voor hen een nieuwe website kon ontwikkelen.

ALGRA Webdesign heeft voor Hardenberg Koerier een nieuwe website ontwikkeld. Het hoofddoel van deze nieuwe website is dat nieuwe en bestaande klanten meer kunnen lezen over het bedrijf en ook eenvoudig in contact kunnen komen. Daarnaast wil het bedrijf ook graag eenvoudig de website zelf kunnen beheren. 

Klantreview

Reactie van de klant

Hardenberg Koerier - Thamara
Hardenberg Koerier - Thamara
Google Review
Lees verder
Gerlof heeft voor ons de website gemaakt. Het resultaat is super! Hij is geduldig, behulpzaam, heel kundig op dit gebied en denkt goed met ons mee! Aanvullend helpt hij ons met o.a. SEO, legt hij ons uit hoe we ook zelf iets kunnen aanpassen of veranderen en blijft hij ons en de website ondersteunen. Voor vragen kunnen wij makkelijk bij hem terecht. Het is een goede samenwerking: Prettig, vakkundig en to the point. Wij bevelen ALGRA Webdesign zeker aan!

Mijn diensten

Wat mag ik voor u betekenen?

Ik ben een zelfstandige ondernemer met een passie voor het ontwerpen en ontwikkelen van websites, een huisstijl, advertentie, campagnes, video's en fotografie.

Een nieuwe professionele website op maat laten ontwerpen. 

Laat een professioneel logo en huisstijl ontwikkelen die bij u past.

Voor een bedrijfsvideo en foto’s bent u aan het juiste adres.