Klantcase

Social Cleania.

Voor Social Cleania heb ik de website, een logo en een complete huisstijl mogen ontwerpen. Social Cleania is een organisatie die schoonmaakbedrijven helpt om hun vacatures in te vullen. 

Huisstijl | Logo | Website

De vraag

Social Cleania moet een huisstijl krijgen die uitstraalt wie zij zijn. Er is gekozen voor blauwe kleurtinten in het logo en de huisstijl. Deze kleuren stralen betrouwbaarheid en professionaliteit uit en passen ook uitstekend bij de schoonmaak branche.

Er is gekozen om het logo niet te baseren op de schoonmaakbranche, maar juist op de afkorting van het bedrijf, namelijk de S en de C. Deze komen terug in het logo. Dit zorgt voor herkenbaarheid en wordt het bedrijf niet verward met een schoonmaakbedrijf.

De huisstijl en het logo komen in beeldmerken terug op de website. 

Klantreview

Reactie van de klant

Social Cleania - Stef Martens
Social Cleania - Stef Martens
Google Review
Lees verder
Gerlof heeft mij enorm goed geholpen tijdens de opstart van mijn bedrijf. Niet enkel met het maken van de website, maar ook het logo en de huisstijl heeft hij bedacht. Behalve de kwaliteit van het geleverde werk, ben ik ook zeer te spreken over het persoonlijke contact! Kortom: een aanrader.

Mijn Diensten

Wat mag ik voor u betekenen?

Ik ben een zelfstandige ondernemer met een passie voor het ontwerpen en ontwikkelen van websites, een huisstijl, advertentie, campagnes, video's en fotografie.

Een nieuwe professionele website op maat laten ontwerpen. 

Laat een professioneel logo en huisstijl ontwikkelen die bij u past.

Voor een bedrijfsvideo en foto’s bent u aan het juiste adres.