Klantcase

Duurzaam Inzicht.

Voor Duurzaam Inzicht heeft ALGRA Webdesign social media campagnes opgezet, bedrijfsfotografie gerealiseerd en een nieuwe website ontwikkeld.

Fotografie | Website | Social media

De vraag

Duurzaam Inzicht was op zoek naar een partij die hen kon ondersteunen op het gebied van social media, websites en advertentie campagnes. 

ALGRA Webdesign heeft voor Duurzaam Inzicht een nieuwe website ontwikkeld. Het bedrijf wil graag eenvoudig de website zelf kunnen beheren. Daarnaast moeten de bezoekers makkelijk door de website kunnen navigeren.

Daarnaast heeft ALGRA Webdesign voor Duurzaam Inzicht de bedrijfsfotografie mogen realiseren. Deze foto’s worden gebruikt voor uitingen zoals flyers, posters en advertenties, daarnaast worden de foto’s ook gebruikt voor op de website.

Bedrijfsfotografie

Resultaat

Social media

Advertentiecampagnes

Klantreview

Reactie van de klant

Duurzaam Inzicht
Duurzaam Inzicht
Google Review
Lees verder
Wanneer je op zoek bent naar een marketeer die met je meedenkt zit je bij Gerlof goed! Wij werken nu ruim 6 maanden samen en hebben er gewoon een ‘collega’ in ons bedrijf bij. Super fijn hoe Gerlof zich verdiept in onze bedrijfsvoering en meedenkt om ons bedrijf online meer zichtbaar te laten worden!

Mijn diensten

Wat mag ik voor u betekenen?

Ik ben een zelfstandige ondernemer met een passie voor het ontwerpen en ontwikkelen van websites, een huisstijl, advertentie, campagnes, video's en fotografie.

Een nieuwe professionele website op maat laten ontwerpen. 

Laat een professioneel logo en huisstijl ontwikkelen die bij u past.

Voor een bedrijfsvideo en foto’s bent u aan het juiste adres.